Christ Blenzo komt met nieuwe single “Een stil verdriet”

Christ Blenzo afkomstig uit Oosterhout in Brabant brengt een heel mooi en gevoelig lied uit genaamd “Een stil verdriet”. Het nummer gaat over iemand die alles voor een ander over heeft, altijd klaar staat, maar geen tijd heeft om zelf te genieten. Dan ben je iemand nodig die jou laat zien dat je zelf ook belangrijk bent en waar je mee kunt lachen en van het leven geniet. Maar ook hier telt weer; Achter elke glimlach schuilt een stil verdriet.

 

Christ Blenzo heeft het zingen een paar jaartjes op een laag pitje gezet totdat hij met de juiste personen in contact kwam. Christ is een samenwerking aangegaan met Marco Luesink van Studio Evolution. Samen hebben ze naar de juiste muziek en tekst gezocht die bij Christ Blenzo past. Op dit moment zijn er 2 nieuwe nummers geschreven die dit jaar nog gaan uitkomen.
De samenwerking tussen Christ en Marco verloopt zo goed dat Christ een heel album zal gaan opnemen die medio 2019 zal gaan uitkomen.

Christ draait al jarenlang mee in het artiestenwereldje, op zijn 16e deed hij al mee aan talentenjachten en werd paar keer 1e en dan weer 2e of 3e, zijn grote voorbeeld is Andre Hazes. Ook is Christ al verschillende keren op tv geweest zoals bij “Man bijt hond” die een reportage maakte over zijn optredens en heeft hij de afgelopen jaren verschillende single,s uitgebracht waaronder “Een blik in je mooie blauwe ogen” en “Zigeunermama”.
En nu dan het nummer “Een stil verdriet” waar velen zich in zullen herkennen.