Wie brengt het hoofd van Frank van Etten op hol in zijn nieuwe single?

Na het succes van ‘Huisje op Wielen’ in zowel de originele versie alsook de remix featuring Yes-r met in totaal tot nu bijna 1.500.000 streams op Spotify en maar liefst 2,8 miljoen (!) views op YouTube is het wel duidelijk dat dit soort liedjes enorm aanspreekt bij de echte fan van Frank van Etten. Daarom hebben Frank en zijn platenlabel NRGY Music besloten deze lijn voort te zetten in zijn nieuwste single getiteld ‘Jouw Heupen’.

 

Deze titel is geschreven door de succesvolle auteur Bram Koning.
In de clip opnieuw ‘gipsy’ invloeden met een prachtige danseres die haar heupen showt en daarmee de titel van deze zekere nieuwe Frank van Etten HIT uitdraagt.
Frank is één van de meest besproken maar ook méést geliefde artiesten van Nederland gezien alle reacties die hij 24 uur per dag krijgt naar aanleiding van zijn posts op de diverse social media waarin Frank niet schuwt om zijn gevoelens zonder schroom weer te geven wat op prijs wordt gesteld door zijn grote groep volgers. Alle ingrediënten zijn dus weer aanwezig om zowel de track als de officiële videoclip van ‘Jouw Heupen’ van Frank van Etten
In korte tijd bovenin alle Nederlandstalige hitlijsten terug te gaan vinden!