”Blijf Toch Bij Mij” luidt de titel van het nieuwe zomerse liedje van Patrick Willemse.

Het heeft even geduurd maar 31 Mei 2018 komt de nieuwe vrolijke single van Patrick Willemse uit. Patrick heeft na zijn laatste liedje in 2016, de ballade “Zeg Mij Niet”, even een jaartje pauze genomen. 2017 stond namelijk in het teken van zijn huwelijk met Jolijn. Ook liet de gezondheid van zijn vrouw het niet toe om bezig te zijn met een nieuw repertoire.

“Het is na dit speciale maar ook emotionele jaar tijd voor nog meer gezelligheid en ontspanning, ik ben dankbaar en blij dat alles goed is verlopen en we nu weer op volle kracht vooruit kunnen”, aldus Patrick.

En daarom heeft Patrick zijn tekstschrijver Hans Louws de opdracht gegeven een liedje te schrijven waar iedereen vrolijk van wordt. En dat is gelukt!

Ger Oerlemans van Oerlemans Muziek Productie is vervolgens aan de slag gegaan om de muzikale productie verder vorm te geven. Hij haalde daarvoor Ingrid Simons (Koor), J. Daniels (Gitaar) en Manfred Jongenelis (Accordeon) naar zijn studio in Alkmaar.

Bij een single hoort uiteraard een leuke videoclip en met deze clip wil Patrick zijn fans verrassen. “We wilden een keer geen standaard clip met een strandje, stadje of terrasje en daarbij houd ik ook wel van een grapje.”
In de videoclip valt veel te zien en te ontdekken. Maar meer mogen we daarover nog niet verklappen. De videoclip zal net als de single op 31 Mei 2018 online te bewonderen zijn.

Met “Blijf Toch Bij Mij” raakt Patrick die gezellige vrolijke noten waardoor je echt niet stil kunt blijven zitten en heb je het liedje eenmaal gehoord dan krijg je het liedje ook niet meer uit je hoofd, je bent dus gewaarschuwd.