Benno van Vugt maakt nieuwe zomerhit; Daar is niks mis mee!

Benno van Vugt is inmiddels al jaren een vaste waarde in het Brabantse feest circuit. De Tilburgse gangmaker is inmiddels ook al aardig bekend geworden in heel Nederland door zijn aandacht op tv bij o.a. Editie NL, Omroep Max en Omroep Brabant. Hij bracht de afgelopen 4 jaar al 8 singles en een compleet album uit (red. “Pinguïns, lipjes en nog veel meer”) met bijna alleen maar eigen muziek.

 

Voor zijn nieuwe single gooit hij het deze keer op de zomerse toer! Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman maakte hij een aanstekelijke zomerse feestknaller getiteld; “Daar is niks mis mee”. De humoristisch geschreven plaat zit vol met prachtig klinkende live instrumenten zoals heerlijke trompetsolo’s en zomerse gitaren, met een hele aanstekelijke commerciële sausje er overheen. De single werd wederom opgenomen in de studio van AKMP in Raamsdonksveer en is net als alle voorgaande nummers van Benno weer geschreven door André Kooiman. Als bonustrack op deze single heeft Benno een prachtige ballade gemaakt met de titel; “Een goede vriend” waarmee hij zich, met dit prachtig gearrangeerde nummer, van een heel andere kant horen. De nieuwe singel “Daar is niks mis mee” is vanaf medio Juni verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De singel zal worden gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging. Ook zal er weer een fantastische videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders. Laat de zomer nu maar beginnen want Benno van Vugt is met zijn nieuwe party singel helemaal klaar om elke camping/café op zijn kop te zetten met zijn aanstekelijke kreet; “Daar is niks mis mee” (olééééééééé) !

 

Een vlotte humoristische feestplaat, vol met live instrumenten zoals heerlijke trompetsolo’s en zomerse gitaren garanderen een echte meezinger!