Bas Hutten maakt heerlijke feestversie van “Mijn meissie”!

Na het grote succes van zijn kroegenhit “Te jong” lanceert Bas Hutten weer een heerlijke feestplaat getiteld; “Mijn meissie”!  Zanger Bas Hutten (1977) uit Tilburg is bekend van zijn allereerste singel “Te jong” die hem meteen bekend maakte in heel Nederland. Zijn feestversie van deze Belgische evergreen was een regelrechte kroegenhit en is door veel collega artiesten overgenomen op de bühne.

 

Daarna bracht hij het vrolijke “Wat is het leven mooi” uit waarmee hij ook veel airplay kreeg op verschillende radiozenders. Met de zomer voor de deur komt hij met een nieuwe versie van de singel “Mijn meissie”. De man achter de hits van Bas Hutten is niemand minder dan producer André Kooiman uit Raamsdonksveer (bekend van grote hits van o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a). Hij toverde de van origine pop/rock single van Danny de Munck om in een echte feesthit! Een heerlijke beat met flitsende accordeon solo’s en een dikke sax solo, maar dan met een herkenbaar feestsausje maken deze plaat tot een geweldige feestknaller voor Bas Hutten.
De single “Mijn meissie” is begin Juni verkrijgbaar in alle grote download portals, en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Voor de liefhebbers is ook een fysieke cd singel verkrijgbaar via de website van Bas Hutten. Met deze catchy nieuwe single heeft Bas Hutten weer een fantastische feestplaat afgeleverd die de aankomende tijd zeker veel te horen zal zijn op de radiostations en de kroegen!