Zanger 3 J’s kan de blauwe muisjes vast gaan inslaan.

Jan Dulles, zanger van de 3J’s, en zijn vriendin Caroline zitten op een blauwe wolk. Het stel verwacht deze nazomer hun eerste kindje. Jan Dulles laat , bij een foto van een taart met daarop 2 olifantjes,  weten dat ze een zoontje krijgen. Jan;  “De binnenkant van de taart was blauw. Het roze olifantje heeft verloren.  We krijgen een zoon.

In april kondigde de 3JS zanger op het podium in het Theater aan, dat hij vader gaat worden. Voor de andere J’s en de hele band, was het nieuws een verassing. De 3JS sluiten telkens de show af met hun ‘Wiegenlied’. Voorafgaand dit liedje heeft Jan aangekondigd dat hij vader gaat worden.

De andere 3JS leden Jaap Kwakman en Jan de Witte waren geheel verrast door de aankondiging van Jan Dulles destijds. ; ,,Ik wil een geheimpje met jullie delen”, dit lied krijgt vandaag voor de eerste keer voor mij betekenis, want ik word vader.”
Het publiek in het Amphion Theater te Doetinchem, gaf hem zelfs een staande ovatie. Jaap maakte nog een grappige opmerking ‘Hoe dan’….