Wordt Rob Zorn’s nieuwe single “Geniet ervan” de Strandkneiter van 2018?

De single ‘Wie denkt er dan aan mij’’ werd door de TROS als eens uitgeroepen tot kroegkneiter. Mooi om dit nu op te volgen… “Geniet ervan’ is de STRANDKNEITER van 2018! Met een preview schotelde Rob Zorn afgelopen week zijn fans en volgers alvast een stukje voor van zijn nieuwe single.

 

De Haarlemse volkszanger die ruim 30 jaar geleden zijn eerste single aan hem uitgereikt zag worden door niemand minder dan André Hazes (senior uiteraard) heeft vaak vrolijk omlijste liedjes mét een boodschap. Volkse vertolkingen met krachtige kreten uit het leven gegrepen die de afgelopen jaren maar al te vaak een compleet eigen leven zijn gaan leiden bij o.a. het uitgaanspubliek, Nou en?

“We gaan knallen met een giga zomernummer”, zo verklapte Rob onlangs! Zijn nieuwe plaat verschijnt uiterard weer op het Rood-Hit-Blauwlabel. Bijgestaan door prachtige danseressen is onlangs in het Brabantse Nuenen de bijpassende video geschoten voor deze verrassende, gepassioneerde, en o zo swingende zomerse track. Rob Zorn geeft zijn in 2017 verschenen liedje ‘Leef de dag met een lach’ absoluut een passend vervolg, dus.. ‘Geniet ervan’!