Persbericht ‘Het ritme van de liefde’ eerste solo single Dennis Baars

Dennis Baars is een opvallend talent in de vaderlandse muziekwereld. Met zijn pas 24 jaar en woonachtig in IJsselstein heeft hij de afgelopen jaren diverse singles uitgebracht. Zingen zit Dennis Baars in het bloed. De sympathieke en energieke, creatieve Nederlandstalige zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz.

Naast zijn optreden op feesten, partijen en diverse grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, het Tros muziekfeest op het plein en een uitverkocht Gelredome, heeft Dennis ook meegedaan aan diverse talentenshows op tv. In 2013 aan “Bloed, zweet en tranen”. In 2014 was Dennis finalist in het tv progamma “Beat IT”, waar hij met Gerard Joling een duet zong.

in Top 20!
Van 2015 -2017 was Dennis onderdeel van de jongensgroep ‘Stad en Land’, onder het label Dino Music. De singles ‘Kom maar op’ , ‘Lieveling’ en ‘Geloven’ werden goed ontvangen en waren daarmee regelmatig op de landelijke radio en tv te horen en zien.
In het voorjaar van 2017 deed de jongensgroep nog mee aan de talentenjacht Hollands Got Talent. Stad en Land strandde in de halve finales. Helaas eindigde Stad en Land in 2017.

In 2018 een volgende stap in de carrière van Dennis Baars. “Het ritme van de liefde’ is de titel van de eerste solo single na het Stad en Land avontuur. Het lied is geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. De clip is geproduceerd door Frank Swenne.
Dennis Baars is met deze single weer helemaal terug in de muzikale schijnwerpers.