Nieuwe single Ronnie van Bemmel.

Dit jaar zit Ronnie van Bemmel 25 jaar in het vak, een moment om zeker even bij stil te staan. De heugelijke gebeurtenis wordt gevierd op 25 en 26 mei in Hotel Van der Valk te Houten met het geven van 2 artiestenshows en de release van een vrolijke, nieuwe single ‘Laat me je vertellen’.

Het nummer werd geproduceerd door Frank Verkooyen en samen met Pascal de Vormer van een Nederlandse tekst voorzien. Als musici werkten o.a. mee: Marcel Fisser gitaar, Daniël Metz accordeon en Dian Senders backing vocals.
Wescur Videography completeerde het geheel met een bijpassende videoclip.

De discografie van Ronnie van Bemmel, afkomstig uit Nieuwegein, begint intussen aardig indrukwekkend te worden: 3 albums, een live concert-dvd en dan nu zijn 23e cd-single. Zijn reeks optredens is op z’n zachts gezegd ook respectabel:  bij de soldaten in Kamp Holland te Afghanistan, De Nacht van Oranje in Ahoy, concert in het Beatrix Theater en zingen van ‘Ti Amo’ in stadion Galgenwaard bij de onthulling van het borstbeeld van de te vroeg overleden speler van FC Utrecht David di Tommaso. Een song die de stad Utrecht in haar hart heeft gesloten.
Op tv was Ronnie o.m. te zien in AvroTros Muziekfeest op het Plein, Mega Piratenfestijn en Hart voor Muziek.

 

 

RTV Promotie Nel van Olm tel. 0622949762, e-mail aolm@telfort.nl
Boekingen www.ronnievanbemmel.nl
Ronnie van Bemmel – Laat me je vertellen (Nationale Artiesten Parade)