Martin Dams gaat met ‘Geluk voor iedereen’ terug naar de basis

Als je een willekeurige liefhebber van het Nederlandstalige lied vraagt naar een single van Martin Dams is de kans heel erg groot dat je als antwoord krijgt ‘Bye Bye Belinda’. Belinda heeft concurrentie want sinds de komst van zijn nieuwe single “Geluk voor iedereen” moet deze titel hieraan worden toegevoegd.

Martin heeft een groot aantal andere nummers uitgebracht die succesvol waren maar toch op een andere manier in het geheugen zijn blijven hangen. ‘Behalve die liedjes die 20 jaar oud zijn’, vult Martin aan. Een persoonlijk gesprek met Frans Bauer dat begin dit jaar plaatsvond tijdens een optreden in Vriezenveen heeft Martin op andere gedachten gebracht.

‘Frans vertelde mij dat hij mij al meer dan 20 jaar kent en mij ziet als solozanger van het nummer ‘Bye Bye belinda’. Hij vroeg me waarom ik van die sound was afgestapt. Al snel belde Martin met Frank Swenne “Het enige wat ik wil is op het podium staan en zingen……daar wordt ik gelukkig van” Daar is deze nieuwe dijk van een single uitgekomen. Zo zie je maar weer dat naarstig op zoek gaan naar iets nieuws niet altijd beter is. Het overkomt je of niet, meent Martin.

De clip werd afgelopen weekend opgenomen door Frank Swenne tijdens het Twents Truck Treffen bij uitgaansgelegenheid Spalink in Geesteren. ‘Het was voor mij ook een bijzonder moment. Op het feestterrein kreeg een meute mensen het lied voor het eerst te horen. Ze gingen van links naar rechts. Dat alleen al bevestigde het gevoel dat we een goede keuze hadden gemaakt. Ik moet ook eerlijk zeggen dat het een echt feestnummer is wat het goed zal doen in de kroegen en feesttenten’, aldus Martin

Plugging en promotie
All 4you Promotie

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=1632689