Lytse Hille komt met Het worstenlied

Na zijn ’24 Billen’ was iedereen benieuwd naar de opvolger en dat werd ‘Ik Lach Me De Ballen Uit M’n Broek’ deze knalde nog over de Billen heen en zo sloot Hille het jaar heerlijk af met 2 platen die op ieder feest in Nederland de sfeer tot het gezelligste maakte. Maar ja,….. wat dan te doen met de opvolger na Billen & Ballen ?

 

Juist het feest moet toch verlengt worden en ontegenzeggelijk is dat meer dan gelukt met Het Worstenlied. Een aanstekelijke melodie met een tekst, die door een ieder anders zal worden uitgelegd,….. en dat was de bedoeling. Ludiek met woorden, en laat het publiek z’n werk maar doen.
Na Die Lach van mijn gezicht en Liever te dik in de kist kan deze in de muzikale polonaise aansluiten bij deze Hits en wordt het een mooie feestelijke zomer met Lytse Hille’s Worstenlied,…..en bovenal de kastelein blij want, van worst krijg je dorst.