Frank Smeekens nieuwe single; “Ik droom alleen van jou’ geschreven door Gebroeders Ko.

Gerard Koopmans, één van de broers van de zo succesvolle feest-act Gebroeders Ko schreef ‘Ik droom alleen van jou’ voor Frank Smeekens. Echt weer een leuk liedje geworden, meent Frank die tijdens het afgelopen carnaval veel succes oogstte met zijn spraakmakende en uitstekend ontvangen single; ‘Ze heette vruuger Berry’.

 

De bijna 44-jarige Tilburger die al een kleine 20 jaar garant staat voor verrassend goede singles, en op-en-top gezelligheid tijdens zijn optredens, zag zijn laatste single ‘Liefste’ belanden op het onlangs verschenen 11edeel van de Woonwagen Top 50 van Rood-Hit-BlauwProdukties.

Frank zijn nieuwste productie opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis staat weer als een huis. En…ken je dat? Een dame die je met haar prachtige ogen plots aankijkt, Je raakt compleet van de kook, je weet niet wat je overkomt, maar tegelijk durf je ook niet toe te happen. Benieuwd hoe dit afloopt en of hij bij een volgende ontmoeting wél haar avances zal beantwoorden? Of het toch bij dromen zal blijven? Luister naar ‘Ik droom alleen van jou’! De gezellige en feestelijke nieuwe uptempo single van Frank Smeekens! De track die aansluit bij zijn vorige produkties kan wel eens hele hoge ogen gaan gooien de komende maanden.