Christian Malan maakt nieuwe singel; “Met vrienden”!

Zanger Christian Malan uit Raamsdonksveer is geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld. Hij maakte inmiddels al verschillende singels met titels als; “Laten we feesten”, “Volle maan” en “Jij wilde liever vrij zijn”. Na een tijdje rustig aan te hebben gedaan is de Brabantse zanger weer de studio ingedoken met producer André Kooiman die al veel succesvolle singles maakte voor diverse artiesten.

 

Hij vroeg hem om een gloednieuwe foxtrot voor hem te maken met een gipsy ritme. Het resultaat is een heerlijke plaat geworden die de vloer op menig feestje ongetwijfeld zal gaan vullen. De single met de titel; “Met vrienden” heeft een lekkere moderne foxtrot sound gekregen, met heerlijke gipsy gitaren en een lekkere accordeon sound.

De single is vanaf Mei 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en wordt gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Een lekkere muzikale nieuwe single van Christian Malan die de liefhebbers van het Nederlandse lied verwent met dit prachtig gemaakte nummer!