“DIE CAPPUCCINOS“ gaan nu ook Nederland en België veroveren.

Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles “Party auf dem Mond”, “Wie geil ist dass denn”, “Rosanne” en “Lass uns lieben”, drie keer de Smago Award in de categorieën “Beste Band”, “Beste Videoclip” en een award voor het gehele project en team Die Cappuccinos, behoren zij tot de grote acts uit Duitsland.

Mede hierdoor zijn Die Cappuccinos een graag geziene groep in de uitzendingen van de grootste tv shows in Duitsland. Na de geweldig succesvolle negen jaar in Duitsland en de successen in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, wordt het nu ook tijd voor Nederland en België!

De revelatie uit Duitsland gaat ook de Nederlandse markt op! Na een eerste kennismaking tijdens “Das Coen und Sander Fest” is het nu tijd voor de rest van het Nederlandse feestpubliek. Zo hebben zij ook reeds succesvolle optredens gedaan gedaan bij o.a. Zwarte Cross festival, het Schlager Symphonica Concert, live met Guido’s Orchestra (bekend als vast orkest tijdens de Symphonica in Rosso concerten). Inmiddels hebben Die Cappuccinos hun 1e Nederlandstalige single “Ik ben verliefd” uitgebracht die in de playlists van alle lokale en regionale stations voorkomt en de 2e single komt eraan

Nederlandse single:
“Ik ben verliefd” is een echte knaller voor elk feest. Met een combinatie van gitaren, accordeon lekkere bass partij en een tekst die een ieder mee kan zingen, is een feest gegarandeerd en wordt de polonaise op elk feest tot aan de piste in Oostenrijk gelopen. Die Cappuccinos zijn klaar voor Nederland en Nederland is klaar om verliefd te worden op dé groep uit Duitsland.

Op dit moment is de band onderweg samen met muzikant en presentator Stefan Mross tijdens hun gezamenlijke tour “Immer Wieder Sonntags – Unterwegs“. Tussendoor hebben Die Cappuccinos een promotour gedaan in Nederland om hun single overal te promoten.

“DIE CAPPUCCINOS“, succesvol in Duitstalige landen, nu ook te boeken in Nederland! Ideaal voor jouw Duits getinte avond of Oktoberfest!  Die Cappuccinos in Nederland, zal een samenwerking zijn tussen Viking Entertainment en Volendam Music.