Arjan & Dorette willen nog 3 keer van elkaar dromen.

Het duet van Arjan Venemann en Dorette Duurkoop stond niet op de planning. Toen echter de single ‘Nog 3 keer dromen’ ontstond, was het voor het gelegenheidsduo te leuk om te laten liggen.

 

Arjan Venemann en Dorette Duurkoop zijn al jaren bevriend en toen Dorette op de koffie was bij Arjan kwamen er spontaan ideeën voor een duet, terwijl zij eigenlijk met een solo-single wilde komen. “Dit kwam toevallig zo en we vonden het zelf te leuk om te wachten en te laten liggen. We zijn gaan schrijven.”, aldus de zangeres.

De tekst van ‘Nog 3 keer dromen’ komt grotendeels uit de pen van Dorette en Arjan tekende merendeels voor de muziek. “We hebben er beiden heel erg enthousiast aan gewerkt en we hopen dat dit terug te horen en te zien is in beeld en muziek!”, vertelt Dorette.