Tour de France of Muziekfeesten?

Het lijken twee uitersten: volop leven voor de wielersport of zingen in volle kroegen. Racefiets of microfoon.  Voor de 19 jarige wielrenner en zanger Danilo Wattez werd de keus tussen die twee echter realiteit en de winnaar is : . . . . . de microfoon!

Na zijn etappewinst in de UCI-koers van Kontich en twee zeges in de Jeugdtour Assen hakte Danilo Wattez uit het Drentse Elim de knoop door. Hij zette een punt achter zijn wielerloopbaan om zich volledig te kunnen storten op zijn andere passie zingen.

Dit resulteerde in zijn debuutsingle ‘De zon in mij’. Een heerlijk nummer met een knaller van een refrein waarin de zon echt gaat schijnen, het blijkt dat schrijvers Pascal de Vormer en Jeroen Dirksen hiermee weer een eersteklas compositie hebben vervaardigd.
Maar liefst twee videoclips ondersteunen de single: op dit ogenblik de zomerversie en voor het geval het nummer het hele jaar in je hoofd blijft hangen ook alvast een winteruitvoering, mooie beelden opgenomen door Xandro Media.

“Zowel in de wielersport als in de artiestenwereld moet je meer dan 100% geven, want anders wordt het niets”. Daarvan is Danilo Wattez overtuigd en hij spant zich hiervoor helemaal in.

Danilo Wattez – De Zon In Mij