SUITZ jagen de dames de stuipen op het lijf.

Traditiegetrouw is vrijdag de 13e een dag om snel overheen te stappen. Pechdag. Niet voor SUITZ, want deze dag sluit namelijk perfect aan bij hun nieuwe single. Daarin jagen ze de dames de stuipen op het lijf, want ze haten make up en in de clip is te zien hoe ze daar hardhandig vorm aan geven.

Het is hun debuutsingle, maar klinkt alsof ze al jaren actief zijn in de muziek. Lekkere swing en een pakkende tekst met her en der een knipoog. Diverse mensen schieten in de lach wanneer ze horen dat ‘haar hoofd vol met foundation is gesmeerd’. De single ‘Naturel’ vertelt over de liefde van een jongen voor zijn vriendin. Hij laat haar huilen, zodat haar make-up er van afgaat. Want hij houdt van naturel. Een mooi gegeven verpakt in een zomers klinkend feel good nummer.

Akoestisch duo ‘SUITZ’ bestaat uit Daan (19) en Nicky (21). Twee jonge frisse mannen die maar 1 doel voor ogen hebben: muziek maken. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun studie Podiumkunsten Muziek in Arnhem en waren vanaf de eerste dag dikke vrienden. Hun eerste stap in het artiestenbestaan was het samenstellen van een paar sterke muzieksets om op ieder soort feest het publiek te kunnen bedienen. Dat lukte behoorlijk goed, want in de afgelopen jaren hebben ze menig dorpje en stadje gezien. Zo kon je ze tegenkomen tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Studentival in Arnhem, Holland Casino, de Efteling of tijdens hun campingtour verspreid door Nederland en Belgie, maar ook waren ze in de eerste week van januari dagelijks live te horen op Q-music!

NATUREL: Fris, catchy, vlot, jong en verpakt in een volwassen productie.