Ronn brengt verrassende single “Door Jou”

Gisteren ( 1 April ) heeft de Wijchense zanger Ronn A’dam zijn nieuwe nummer gepresenteerd in een overvol cafe ( Cafe Heideroosje ) in Nijmegen. En dat werd goed onthaald wat het nummer is vernieuwend in de Nederlandstalige Muziekindustrie, het begint als een romantische love song maar mondt uit in een heuse wals.

 

Dit nummer heeft hij zelf geschreven en de productie lag in handen van zijn nieuwe producers Paolo de Bonis en Pim Schipperheijn, waar hij na deze single meer nummers zal gaan opnemen.

De volkszanger is enthousiast. “Ik heb dit nummer speciaal gemaakt voor mijn lieve vrouw Ineke. Ze is de motor achter alles wat ik nu doe! En ik ben erg trots op het eindresultaat en als ik de reacties hoor uit de Nederlandstalige muziekwereld staat er nogal wat op de planning!”

Op jonge leeftijd trad zanger Ronn A’dam al op bij Henny Huisman, en zat hij met Gordon bij Eddy Becker. Met “Mijn Amsterdam” en nu “Door Jou” is de Wijchense volkszanger bezig aan een landelijke comeback. Met dit prachtige nummer zal dat zeker gaan lukken en zullen we Ronn A’dam binnenkort op diverse festivals en landelijke tv gaan zien.
Het nummer is ook te vinden op alle bekende downloadplatforms zoals Spotify, Deezer & Hits NL.
Plugging en promotie is in handen van Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net