Romana – Het maakt niet uit

Iedereen doet het weleens op een familiefeestje, even de microfoon ter hand nemen en voor de aardigheid een liedje zingen, soms heel verdienstelijk maar als de toen 14 jarige Romana uit Leeuwarden de gelegenheid krijgt haar nog prille stem te laten klinken gebeurt er vervolgens iets bijzonders.

 

Haar optreden brengt heel wat opwinding teweeg, het is al snel duidelijk: Hier staat een nieuw talent, een ontdekking!

Kort daarop krijgt zij de kans een eerste single uit te brengen ‘Mijn allereerste zoen’, deze werd landelijk aardig opgepakt en haalde zelfs een notering in de single top 100. Meerdere singles, een album en optredens op de Mega Piratenfestijnen volgden. “Zingen in het Gelredome in Arnhem is tot nu toe mijn mooiste ervaring”.

Inmiddels zijn we enige jaren verder en de nu 27 jarige Romana van der Linden
heeft, na een periode van zich kalm op de achtergrond te houden, besloten de draad weer op te pakken, want “eerlijk gezegd begon het wel behoorlijk te kriebelen”.
Meedoen aan de Koos Alberts Awards van Friesland leverde haar direct een eerste plek op. Manfred Jongenelis produceerde en schreef voor haar een nieuwe single “Het maakt niet uit”, die naar verwacht wordt veelvuldig op de radio te beluisteren zal zijn. “Nederlandstalige muziek is waar mijn hart ligt”, aldus Romana.

 

Romana – Het maakt niet uit (Smaragd Music)

RTV promotie: Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail aolm@telfort.nl
Boekingen: 0650430036
www.romanavanderlinden.nl