Nieuwe zomerse single voor Zeeg van Seben “Hou me vast”

De oude songfestival hit “Hold me now” van Johnny Logan is deze keer omgetoverd tot een heerlijke zomerplaat getiteld “Hou me vast” met mooie gitaren en een frisse accordeon sound!

Zeeg van Seben uit Dordrecht is geen onbekende in het Nederlandstalige circuit. De sympathieke zanger heeft al heel wat podium ervaring en staat bijna wekelijks op de bühne met een gevarieerd repertoire.

Alweer twee jaar geleden bracht hij zijn laatste single uit met de titel “Waarom” die hij samen maakte met de bekende producer André Kooiman (bekend van o.a. Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.). Deze lekkere gipsy versie van een oude hit van André Hazes leverde hem heel veel Airplay en aandacht op.
Eind 2017 nam Zeeg opnieuw contact op met de creatieve producer Andre Kooiman uit Raamsdonksveer en vroeg hem om zijn nieuwe singel te produceren en te schrijven..

De single “Hou me vast” is vanaf NU verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP.
Met deze heerlijke nieuwe singel is Zeeg van Seben weer helemaal terug en laat hij horen van vele markten thuis te zijn met een heel mooi eigen geluid dat veel mensen zal bereiken!