Nieuwe single Randy Schoonderwaldt

Randy Schoonderwaldt brengt vandaag 13 april 2018 zijn nieuwe single “De wereld is van ons” uit. Randy slaat hiermee een nieuwe weg in, de jonge zanger is niet bang voor een nieuwe uitdaging en heeft zijn gevoel gevolgd en heeft in samenwerking met producer Jelle Vinck en de tekstschrijfsters Tiffany Veys en Katrien Melis en de samenwerking met SR3 Music er een heerlijk frisse draai aan weten te geven.

 

Bij de zoektocht naar een opvolger voor “Betoverd” reikte Tiffany Veys hem “De wereld is van ons” aan. Samen trokken ze naar producer Jelle Vinck, deze maakte een demoversie van het nummer en meteen was duidelijk dat dit Randy zijn nieuwe single zou worden. Jelle ging verder aan de slag met het nummer en verzag de song van catchy arrangementen. In samenwerking met SR3 Music werd het resultaat een frisse Nederlandstalige popsong.

‘Het is een ander soort nummer dan mijn fans van mij gewend zijn, ik vind het belangrijk om mij constant te vernieuwen en verbeteren.’, aldus Randy. ” De wereld is van ons ” is een echte Nederpopsong en ik hoop dat mijn fans dit net zo omarmen als ik.