Kevin Otten komt met Debuutsingel “Denk jij nou echt”

 

Kevin Otten is geboren op 20 november 1993 in Nijmegen en groeide op in Druten.
De passie voor muziek begon al vroeg, en overal waar hij gaat en staat draait het om muziek. Kevin zijn hart ligt bij Nederlandstalige lied. Toen hij 12 jaar was stond hij voor het eerst op het podium bij een bandje op de camping waar hij destijds stond. Vanaf dat moment begon het balletje te rollen!
Al gauw kreeg hij zijn eerste geluidsetje van zijn vader waarmee hij kon oefenen. Door de jaren heen is hij zichzelf gaan ontwikelen en zingt nu veeal in de weekenden.

Werkend als stukadoor zingt hij de hele dag met het Nederlandstalige lied mee op de bouw! En nu heeft hij de stap gezet om een eigen single te gaan opnemen, en dat deed hij bij Frank van Etten in de studio. Nu is zijn eerste single een feit,getiteld; “Denk jij nou echt”

De tekst van het liedje ”Denk jij nou echt” is geschreven door Frank van Etten en is wel iets wat ik in het verleden heb meegemaakt, maar gelukkig wij gaan nog gewoon leuk met elkaar om en in die zin slaat het niet echt op mij. Maar Kevin vind het belangrijker dat de mensen iets aan de tekst hebben, en dat het in je hoofd blijft zitten en het makkelijk mee te zingen is. Daarom hebben ze bewust gekozen voor een lekker up-tempo nummer.

Wij gaan nog veel van Kevin Otten horen want hij tekende een albumcontract bij Frank van etten studio’s waar hij 12 nieuwe liedjes voor gaat opnemen die eind 2018 gaat uitkomen.