Jeremy Derksen haalt Oostenrijkse gezelligheid naar Nederland

Jeremy Derksen vindt de Oostenrijkse sound lekker in het gehoor liggen. Daarom heeft hij dit verwerkt in zijn nieuwe single: Jij hoort erbij. Zo haalt hij de Oostenrijkse gezelligheid naar Nederland.

 

”Ik probeer de Oostenrijkse gezelligheid en warmte van over de grens naar Nederland te halen en dat in een vernieuwend hedendaags jasje.”, aldus Jeremy Derksen. De zanger vindt dat zijn nieuwe single ‘Jij hoort erbij’ door de Oostenrijkste touch lekker in het gehoor ligt, blijft hangen en een hoog dansgehalte heeft. Kortom: de juiste ingrediënten voor zijn single.

Voor deze sound kon de zanger terecht bij producer Arjan Venemann. Hij werkt veel met Duitse en Oostenrijkse muziek, met name de Schlagers. Jeremy en Arjan hebben de juiste draai weten te geven aan de single, waardoor ‘Jij hoort erbij’ een single geworden welke goed bij de zanger past én waar hij trots op is.