‘De deur staat altijd open’….debuutsingle van Hessel & Ineke

Het splinternieuwe zangduo Hessel & Ineke hoopt met hun debuutsingle ‘De deur staat altijd open’ aan het begin te staan van een sprankelende muzikale toekomst. Hessel Wijkstra heeft in het verleden al een aantal truckersliedjes uitgebracht en slaat nu samen met z’n vriendin Ineke Velting een andere weg in die waarschijnlijk volle dansvloeren oplevert. Ze willen sfeer maken en het publiek vermaken met gezellige dansbare muziek.

Voor Ineke is het avontuur helemaal nieuw. Het ‘verborgen talent’ uit Sneek kreeg in 2017 een relatie met Hessel die haar vervolgens uitnodigde om samen drie weken op vakantie te gaan met de camper via Frankrijk en Spanje naar Portugal. ‘Ik zag dat als de ultieme test. Op die manier leer je elkaar goed kennen. Uit de gein plaatste ik filmpjes waarin wij samen liedjes meezongen op Facebook. Ook het bekende lied ‘Alles in leven duurt maar even’ van Duo Onbekend vertolkten wij ongeveer 20 seconden. Dat leverde honderden likes op. Eén van die likes was afkomstig van Frank Verkooyen. Het bijzondere daaraan was dat ‘Alles in het leven duurt maar even’ uitgebracht is door zijn ouders’, vertelt Hessel.

Vanwege die bijzondere like van Frank Verkooyen namen Hessel & Ineke contact op met deze producer/zanger uit Breda om te praten over een debuutsingle. ‘Frank riep gelijk dat wij ‘De deur staat altijd’ open nieuw leven in moesten blazen. Omdat dat nummer al door meerdere artiesten was uitgebracht hadden we daar onze bedenkingen over. Met zijn bijzondere beat wist hij ons te overtuigen en besloten wij om zijn raad op te volgen. De opname vond plaats in het gezellige Brabantse productiehuis Studio “The Boom! Music”.

 

Meer info over Hessel & Ineke is te lezen op: https://www.facebook.com/hesselenineke/