FRANK VERKOOYEN – BLIJF VOOR ALTIJD BIJ MIJ

Het is alweer ruim 20 jaar geleden dat Frank Verkooyen kwam met zijn eerste Nederlandstalige plaat ‘Ik Mis Je Zo’. Enkele jaren geleden was het Jeroen van der Boom nog die bij het televisieprogramma Bloed Zweet En Tranen, de Brabander omschreef als een ‘vakrots’.

 

Neem alleen al de afgelopen periode; de meest recente singles van o.a. Henk Dissel, Willem Barth en Peter Beense om er maar een paar uit te lichten, groeiden uit tot joekels van hits in ons land. En hiervoor was Frank Verkooyen als producer dus verantwoordelijk.

In de loop der tijd heeft hij zelf ook vele successen op zijn naam weten te zetten. Wie kent ze niet? ‘Kom Wie Wil Er Met Mij Dansen’, ‘In De Wolken’, ‘Dans De Hele Nacht Met Mij’ of wat te denken van zijn laatste single ‘De Waarheid’ die maanden achtereen en nu nog steeds, grijs wordt gedraaid door de radiozenders maar ook in het feestcircuit.

“Na het succes van ‘De Waarheid’ denk ik met ‘Blijf Voor Altijd Bij Mij’ een opvolger in huis te hebben waar opnieuw een breed publiek mee uit de voeten kan”, zo meent de Bredanaar. Het door Jan Rietman geschreven catchy refrein is weliswaar in tact gebleven van het liedje dat Demis in de jaren negentig uitbracht, maar verder heeft Frank de tekst eigenhandig bewerkt en heeft hij uiteraard het muzikale deel verbouwd tot een échte Verkooyen-plaat! Deze door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte swingende feestsingle dat een opvallend en energiek tempo bezit, is vanaf 3 mei via de streamingsdiensten en de downloadshops binnen te halen!