“ZEG DAT JE ME NIET VERGEET” NIEUWE SINGLE VOOR AUKJE FIJN

Tien jaar lang al staat Aukje Fijn op de planken. Begonnen als 9-jarig meisje is ze inmiddels uitgegroeid tot een mooie volwassen zangeres, die vooral ook in het piratenwereldje erg populair is. En nu heeft ze voor het eerst haar eigen tekst geschreven voor haar nieuwe single ‘Zeg dat je me niet vergeet’.
“Luister naar mijn verhaal” zegt ze hier zelf over. “Een verhaal dat ik speciaal voor veel mensen heb geschreven. Mensen die een persoon (moeten) missen. Voor mij is het gevoel, dat ik hierin verwerkt heb, heel belangrijk en herkenbaar voor mijzelf. Maar vooral wil ik met dit nummer meeleven en een lichtpuntje geven aan mensen die iemand missen. We zijn nooit alleen. Met dit nummer wil ik jullie als luisteraars omarmen en warmte geven en ik hoop dan ook dat jullie hiervan kunnen genieten”.
De duitse Claudia Jung bracht het origineel uit in 1989. Aukje hoorde het nummer en vond het meteen zo mooi, dat ze er de tekst voor schreef. Arjan Venemann maakte de muziek en nam het op in zijn studio. Na de succesvolle uptempo nummers ‘Milonga’ en ‘Vandaag’ brengt Aukje dit nummer met een nog volwassener sound en raakt ze een gevoelige snaar. Al snel voel je dat dit nummer op haar lijf geschreven is.