Zanger Erwin Weitering komt met nieuwe single “Een liefde zoals jij”

Erwin Weitering, 31 jaar uit Emmer-Compascuum, komt met zijn nieuwe single “Een liefde zoals jij”. Na zijn eerste succes “Kijk maar vooruit” (Augustus 2017) en “Leef het leven” (Januari 2018) is er dan nu het nieuwe nummer van Erwin Weitering, in samenwerking met The Office Studio van BME Bookings in Witmarsum, genaamd “Een liefde zoals jij”.

Onlangs is Erwin Weitering een samenwerking aangegaan met BME Bookings, en al snel was men het eens over dit mooie nieuwe nummer “Een liefde zoals jij”, wat toch weer verassend anders is dan Erwin Weitering zijn vorige nummers.
“Een liefde zoals jij” is een vrolijk nummer, dat je vanaf het begin meeneemt met zijn vrolijke klanken. Al na één keer luisteren zing je het al lekker mee en blijft het in je hoofd hangen, zoals Erwin zelf zegt. Het nummer is op dit moment niet autobiografisch, maar wat niet is kan nog komen, zegt de goedlachse, sympathieke Drentse zanger.

Zo langzamerhand is Erwin geen onbekende meer in het artiestenwereldje.
Hij heeft al een grote fan schare achter zich staan, waar hij mega trots op is, en ook weten steeds meer organisatoren van feesten en festivals hem steeds vaker te vinden.

Samen met All 4You Events en BME Bookings hoopt Erwin om nog hoger op de ladder te komen en nog meer mensen te bereiken met zijn mooie muziek en kenmerkende stem.
“Er is geen feest als Erwin Weitering niet is geweest” aldus Erwin zelf die niet bang is om een feestje te bouwen en vol enthousiasme iedereen meeneemt op zijn muzikale reis.