Verrassende nieuwe single van Youri Sprenkels is getiteld ‘Toen ik jou zag’

Na twee zomerse liedjes te hebben uitgebracht o.l.v. Manfred Jongenelis vond Youri Sprenkels het de hoogste tijd om iets nieuws te proberen. ‘Ik vroeg Manfred of hij iets voor mij wilde produceren. Ik gaf aan wat mij aansprak en daar is hij vervolgens mee aan het werk gegaan. Nadat hij me de demo liet horen van ‘Toen ik jou zag ’ was ik gelijk verkocht’, meldt Youri.

 

Het is volgens de 19 jarige zanger uit Sint Willebrord een mix tussen John West en Vinzzent. Alles in het nummer draait om een mooie dame. In de clip, geproduceerd door Karl Kaspers, is de verhaallijn duidelijk te zien. Tijdens een verjaardag heeft Youri alleen oog voor deze knappe brunette. De rest laat zich raden.

Natuurlijk hoort bij deze stijl ook een accordeonpartij die op sublieme wijze door Manfred zelf is ingespeeld. Daarnaast heeft ook de gitaar een prominente rol gekregen.‘Ik ben benieuwd wat de mensen ervan zeggen. ‘Als ik zie dat de clip binnen een paar uur al meer dan 1000 keer is bekeken, moet het wel een succes worden’, aldus Youri.