Sieneke heeft nieuws!

De jonge zangeres die al jaren met trots de titel ‘Prinses van het Levenslied’ draagt is onlangs moeder geworden van haar tweede kind, zoon Dani! En… presenteert een compleet nieuwe single!

Sieneke is sterker dan ooit!
‘Denk Je Altijd Nog Aan Haar’
De altijd stralende Sieneke pakt de muzikale draad van haar leven weer op. Met een koffer vol hits én een drukke agenda op zak lacht het geluk de 25 jarige zangeres toe. Na een korte break, waarin ze met volle teugen heeft genoten van haar gezin is de tijd rijp! Met trots presenteert platenmaatschappij Berk Music ‘Denk Je Altijd Nog Aan Haar’. Waarin, een compleet nieuwe kant van Sieneke te horen is. Terwijl ze toch het door haar geliefde levenslied genre trouw blijft.
De melodie is dansbaar, eigentijds en overgoten met een frisse gypsy sound! De Zomerse klanken en pakkende tekst die door het grote publiek direct meegezongen kan worden maken het plaatje compleet. De videoclip die is opgenomen ter promotie van de single is in korte tijd meer dan 40.000 keer bekeken en ook de nationale hitlijsten worden bestormd!

De single ‘Denk Je Altijd Nog Aan Haar’ is vanaf nu overal verkrijgbaar en te downloaden via de bekende download portals.