Noodoproep S.O.S. van Henk de Jager !

Door zijn optredens in ‘So You Wanna Be A Popstar’ verkreeg Henk de Jager zijn bijnaam: The Dutch Tom Jones. Door dit SBS 6 programma trad hij ook op tijdens AFAS live in Amsterdam.
Deze in Den Haag geboren volkszanger en ras-entertainer zit ondertussen al meer dan een kwart eeuw in het artiestenvak. Hij stond op podia in binnen- en buitenland en heeft daarnaast al diverse geluidsdragers op zijn naam staan. Eind 2017 tekende Henk bij RoodHitBlauw Produkties en de eerste release voortkomend uit de samenwerking met het platenlabel van Ronald Visch is het opvallende ‘S.O.S.’ geworden.
Henk ’s hart ligt bij het Nederlandstalig lied, daarom schreef hij onlangs met Ron Vreijsen het nummer ‘S.O.S.’. Voor de opnames week Henk helemaal uit naar Belgrado in Servië. Topproducer Zoran Petrovic, met wie hij in 2005 al een Nederlandstalige plaat opnam, werkte aan de productie van deze swingende en uptempo track met stevige beat waardoor het een echte dansplaat is geworden. Niet alleen het gipsyachtige liedje is in Servië opgenomen want ook de bijpassende videoclip is geschoten in de hoofdstad Belgrado. De mastering werd verzorgd in de Abbey Road studio in Londen.
Ben je verliefd.. laat dit dan eens weten via de noodkreet: S.O.S. !

De CD single ‘S.O.S.’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden/streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

https://www.youtube.com/watch?v=NaJe0M6uSww&feature=youtu.be