Nieuwe stap voor Dave van Well

Het is geen onbekend gegeven dat Dave van Well hard aan de muzikale weg timmert en met succes. Achter de schermen is hij momenteel druk bezig met een aantal veranderingen rond om zijn bedrijf Dave van Well Music.

 

“Ik merk al een tijdje dat mijn bedrijf een flinke groei ondergaat. Ik ga met steeds meer partijen in zee en dat gaat toch wel ten koste van mezelf, qua producties, die ik nog kan uitbrengen. Daarom heb ik besloten om een nieuwe stap te zetten en een nieuw, maar ook een groter label los van mijzelf als zanger te lanceren. Dit doe ik samen met een aantal mensen waar ik graag mee werk, om voor al het talent dat ons land rijk, iets goeds te kunnen bieden”. Dave van Well doelt daarbij op Nederlandstalige artiesten, maar ook op artiesten met een andere muziekstijl, zoals Pop, Hip Hop, Urban, Trance en Dance. “Ik wil alles en iedereen, die maar met muziek te maken heeft een kans bieden een goed maar ook betaalbaar product op de markt te brengen. De naam van het label gaat ‘Dutch Artist Music’ heten”. Er zitten een aantal sub groepen onder dit kersverse bedrijf.

Op de eerste plaats is dat de ‘Dutch Artist Studio’. Dat is de eigen studio van Dave van Well, waar natuurlijk de producties voor het label worden geproduceerd, maar ook producties los daarvan. Tevens worden er onder andere Jingle’s, Themamuziek en Demo opnames gemaakt.

Dan is er ‘Dutch Artist Bookings’. In dit gedeelte van het bedrijf gaan er boekingen verzorgd worden voor artiesten die onder het label vallen en artiesten buiten het label.

Verder is er www.Goedkoopbedrukt.nl. Dit is een deel in het bedrijf, dat de reclame op zich gaat nemen, in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan: Bedrukken van kleding, belettering van voertuigen en andere voorwerpen, het leveren van merchandising, het ontwerpen van cd hoezen, fotokaarten en nog veel meer. Kortom voor alles wat met reclame te maken heeft, is men hier aan het juiste adres.

Wat opvalt is dat de naam Dutch Artist hier niet is terug te vinden. Dat is volgens Dave van Well doelbewust gedaan. “De reden hiervan is dat dit deel van het bedrijf ook los van de muziek diensten levert en dat moet ook duidelijk te herkennen zijn voor de mensen”.
Voor artiesten waarmee Dave van Well nu werkt en mee gewerkt heeft veranderd er eigenlijk niets. “De gemaakte nummers, clips en dergelijken blijven allemaal online staan onder de oude accounts van Dave van Well Music dus laten daar geen misverstanden over ontstaan. Natuurlijk blijf ik als zanger Dave van Well gewoon mijn naam behouden en ben ik drukker als ooit te voren bezig met heel veel nieuwe platen te maken. Mijn fans hoeven niet bang te zijn, binnenkort komt er weer nieuw werk van me uit”.