Nieuwe single Dalissio

Dalissio(Danny) is een rasartiest pur sang, al jaren treedt hij op in binnen en buitenland, met zijn charisma en uniek apart stemgeluid weet hij van ieder optreden, een geslaagd feest te maken!

Tijdens zijn optredens speelt en zingt hij altijd ook zijn Eigen repertoire tussen de coverliedjes door! En al jaren wordt aan hem gevraagd zijn de liedjes op CD te verkrijgen! Nu eindelijk na zoveel jaren komt Dalissio met zijn allereerste solo-debuut cd-single(40 days of love) Het liedje is een vrij catchy-song en als je het 1 keer heb gehoord, zing je het lied meteen mee! Dit zou zomaar de HIT van 2018 kunnen worden, het spreekt zowel jongelui als wat oudere mensen aan!

Dalissio(Danny Ferdinandus) heeft ook voor diverse andere artiesten liedjes gecomponeerd, van volksmuziek tot mooie internationale klinkende Ballades! (o.a. Grad Damen,(album Dromen worden waar-liedje”” Het ligt niet aan jou het ligt niet aan mij
Zangeres Dani Vermeulen oa Oranjekroon hit liedje “Samen! En 1000 kisses (Abraham Laisina) Groot internationaal Gospel-singer meer dan 25 landen over heel de wereld treedt hij op!)
En als klap op de vuurpijl heeft hij vier hele mooie stukken gecomponeerd, voor voormalig Eurovisie songfestival deelneemster Justine Pelmelay! De EP komt waarschijnlijk eind maart begin april uit!
NPO 1(radio) heeft onlangs de demo gedraaid van 1 liedje, ze waren onder indruk van de kwaliteit!
Kortom Dalissio is geen eendagsvlieg , maar een artiest die je zeker moet horen en zien!