Nieuw album voor Belgische zangeres Louisia!

Een fantastisch klinkend album getiteld; “Op weg naar het geluk” met veel variatie en mooie nummers!  De Belgische zangeres Louisia heeft een opvallend stemgeluid met haar bijzonder hoge sopraan stem. Sinds haar samenwerking met producer/tekstschrijver André Kooiman (die eerder al hits schreef voor de Belgische zangers; Bobby Prins, Danny Fabri en Yves Segers) bracht ze reeds 3 singles uit waarmee ze al veel airplay kreeg in België en Nederland.

Dit jaar wordt ze 60 jaar en viert dit met een groot feest met veel collega artiesten. Tevens presenteert ze dan haar gloednieuwe album “Op weg naar het geluk” aan de fans van het Belgische levenslied. Maar liefst 13 prachtige nieuwe producties gemaakt door producer André Kooiman zijn gebundeld op deze fraai vormgegeven cd. Het ontwerp is een speciaal product geworden met uitklapbare cd hoes en bevat naast prachtige foto’s zeer uiteenlopende nummers die o.a. geschreven door tekstschrijvers Dennie Damaro en André Kooiman. Veel live instrumenten zijn gebruikt wat de complete cd een heerlijke authentieke sound geeft. Fantastische feestmuziek met een dikke schlagersound, maar ook kleine sentimentele luisterliedjes; er is veel variatie op het nieuwe album van de sympathieke Belgische zangeres.
Het album is fysiek te koop via de website van zangeres Lousia en ook verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals vanaf eind Maart 2018. Het album zal tevens gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging.
“Op weg naar het geluk” is een prachtig album met heel veel gevoel gemaakt en mooi geproduceerd waarmee zangers Louisia haar veelzijdigheid laat horen!

Meer info: www.andrekooiman.nl