Marjolein Faber zoekt een Prins op het witte paard

Zangeres Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden. Zij heeft mee gedaan aan een talentenjacht op school en heeft toen de derde plek behaald. Ook heeft zij op 16 jarige leeftijd een gok gewaagd mee te doen aan Idols.

 

Helaas is dit niets geworden, maar destijds mocht zij de volgende dag een lied zingen met stadfeest. Haar moeder was altijd degene die haar een zetje gaf om te gaan zingen op feestjes en verjaardagen. Haar moeder is vanaf het begin, al haar steun en toeverlaat in de muziek wereld.
Sinds 2,5 jaar geleden heeft Marjolein besloten meer te gaan doen met haar zangtalent. Toen heeft zij voor het eerst een debuut gedaan in Wim’s Muziek Kelder te Doetinchem, samen met een gitarist Oscar de Armas. Dit was voor haar de drempel, om verder te gaan als zangeres. Niet meer boven op zolder te gaan zingen, maar laten zien aan de wereld waar haar liefde ligt en dat is ‘’muziek’’. Toen heeft Marjolein veel mee gedaan aan talentenjachten, zingen voor goede doelen, feestjes en verjaardagen, om veel podium ervaring op te doen.
Voor een jaar geleden, zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek. Maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen.
Ook zij kan zeggen dat haar droom is uit gekomen, want dit jaar 2018 heeft zij haar eerste single uitgebracht ‘’PRINS OP HET WITTE PAARD’’ Zij hoopt op deze manier haar passie en liefde voor muziek over te brengen naar de mensen.
‘’Follow Your Dreams and Never Give Up’’, dat wil ze met deze fantastische debuutsingle meegeven aan de mensen. De single is ook verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer ,Spotify & Hits NL.
De promotie is in handen van Jeanette de Wit van ArtiestenPromotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.