Marco de Hollander gastheer Philala Muziekfeesten

Philadelphia is een landelijke zorginstelling. Philadelphia begeleidt mensen met een verstandelijke beperking en wil dat de cliënten mede dankzij hun werk gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Omdat zij het belang van muziek in de zorg extra willen benadrukken startten zij Philala.
Om het muziektalent binnen Philadelphia een podium te geven organiseert Philala een echte talentenjacht met de naam “Muziektalent van het Jaar”. In april en mei vinden hiervoor de regionale voorrondes plaats in Amsterdam, Dordrecht, Zuid-Scharwoude, Nunspeet, Bunnik, Meppel en Rijssen. Marco de Hollander ‘dé vrolijkste volkszanger van Nederland’ is tijdens deze gezellige regionale Muziekfeesten de gastheer en hij zal een geweldig optreden verzorgen.

De beste optredens van de regionale muziekfeesten gaan naar de spet-te-ren-de finale! Die is op 20 juni in de Flint in Amersfoort. Een te gek Muziekfestival, in een echt theater met een prachtig podium en optredens van onder andere Marco de Hollander en niemand minder dan Frans Bauer. Dus dat gaat wat worden, want Marco en Frans weten wel hoe je een feestje bouwt!