Kabaal viert 35-jarig jubileum met o.a. Høken met de Heinoos en The Euros

De stichting KABAAL organiseert op zaterdag 26 mei 2018 een gratis toegankelijk dorpsfestival ter ere van het 35-jarige bestaan van de Bathmense rockband KABAAL. Naast de band zelf en vrienden van de band maken een keur aan artiesten en bands (meer dan 15!) het programma in de gigantische tent op de Brink in Bathmen compleet!

Op dit moment kunnen diverse bands en artiesten bevestigd worden, waaronder Høken met de Heinoos, The Euros, Jacques Herb, Ronnie Ruysdael, The PianoHouse, Harten 10, Gust, Reeperbahner Stimmungsmacher, Johnny And The Gangsters Of Love, Erik Hulzebosch en Wimke van Diene. Het programma wordt gepresenteerd door DJ Rob Wibbelink.

Naast het programma in de festivaltent, zijn er meer activiteiten op de brink, zoals een draaimolen voor de kleine jeugd, diverse straattheaterartiesten en kan de bezoeker smullen van de diverse aanwezige foodtentjes op het terrein, met o.a. ambachtelijke gehaktballen en huisgemaakte spareribs. Ondanks het uitgebreide programma is het festival gratis toegankelijk.

De aftrap van het officiële programma werd afgelopen donderdag gevierd door het ondertekenen van de overeenkomsten tussen de stichting Kabaal – 35 years of Rock & Roll, Grolsch en TTM Event Facilities, official suppliers van het festival op 26 mei aanstaande.

Het terrein is geopend vanaf 15.00 uur. Het muziekprogramma start om 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.veurdebakker.nl