John Enter zingt alle radiostations toe

ENTER – John Enter staat bekend als een feestartiest, maar zijn nieuwe single ‘Hou van het leven’ is een opvallende rustige single. Vorig jaar kwam de zanger op Mallorca op het idee om de radiostations van Nederland en België toe te zingen met de boodschap dat men van het leven moet genieten.

De single ‘Hou van het leven’ is dus gericht op de radiostations, maar John Enter is John Enter niet als er geen feest is. Daarom is er ook een heuse ‘beukversie’ van de nieuwe single. Dit nummer is special gemaakt voor tent-, dance- en radiofeesten.

Nadat de Tukker vorig jaar op het welbekende Oktoberfest op Mallorca was, kwam hij op het idee om alle radiostations van Nederland toe te zingen. Zijn nieuwe lied weerspiegelt het leven, want je moet volop van het leven kunnen genieten. De zanger heeft al veel positieve- en negatieve dingen meegemaakt in zijn leven. En dat is de basis is zijn nieuwe single: ‘Hou van het leven’.

John Enter zit niet stil als zanger en bandparodist. Met zijn bekende hits of met zijn parodie is hij al vele jaren op de bühne te vinden. John stond al geregeld in de vaderlandse hitlijsten met de hits ‘Ik heb 3 haren op mijn borst’, ‘Hoenapaloe’, ‘Glas Omhoog’ en nog veel meer van zijn mooie songs. Ook bij de oosterburen is hij bekend, met name met zijn single ‘Die Hände zum Himmel’.