Jan Pacbier brengt eerste solo single uit!

“Niemand anders” is een heerlijk vlotte foxtrot met heerlijke gitaren en een lekkere accordeon!  Jan Pacbier uit Etten Leur is een ras muzikant met veel bühne ervaring. Hij speelde al tientallen jaren in diverse bands als saxofonist, gitarist, accordeonist en zanger. De muzikant in hart en nieren heeft nu gekozen om solo te gaan en een ander pad te bewandelen.

 

Met een idee in zijn hoofd kwam hij in contact met producer André Kooiman die al veel succesvolle singles maakte voor diverse artiesten. Hij vroeg hem om een ballade om te toveren tot een lekkere commerciële dansplaat. Het resultaat is een heerlijke plaat geworden die de vloer op menig feestje ongetwijfeld zal gaan vullen. De single met de titel; “Niemand anders” is een nieuwe bewerking van een bekende oude melodie maar nu met een mooie Nederlandstalige tekst. Het nummer heeft een lekkere moderne foxtrot sound gekregen, met heerlijke gitaren en een lekkere accordeon sound.

De single is vanaf eind Februari 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en worden gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Ook is er een prachtige videoclip bij dit nummer gemaakt door Media Division die o.a. te zien is op Youtube en verschillende tv zenders. Een lekkere muzikale eerste solo single van Jan Pacbier die de liefhebbers van het Nederlandse lied verwent met dit prachtig gemaakte nummer!

Meer info: www.andrekooiman.nl