HENK STELTE FT. PIET JR. – WARME HANDEN

Met zijn nieuwe single ‘Warme Handen’ introduceert volkszanger Henk Stelte alvast de zomer van 2018 bij de liefhebbers uit de Nederlandstalige hoek. Ondanks dat Henk nog maar 6 jaar geleden zijn allereerste single ‘Soms Tegen Beter Weten In’ op de markt bracht, worden de geluiden rond de geboren Utrechter almaar positiever.

 

Neem alleen al zijn in september vorig jaar gelanceerde single ‘Wat Dacht Je’; de plaat is volop gedraaid in het land en kreeg zelfs een voorname positie op de playlist van toonaangevende radiozenders. Al zingend tijdens een karaokeavond kwam Henk er in 2011-2012 pas achter dat hij zich als een vis in het water voelt op de bühne, en dat mensen vermaken gewoon héél veel voldoening geeft.

Hij lijkt uit het juiste hout gesneden om te kunnen gaan slagen als zanger/entertainer. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen nu de Domstedeling weer met een single op de proppen komt. Voor het temperamentvolle zomerse nummer ‘Warme Handen’, kroop Henk in The Boom! Music in Breda op zijn inmiddels vertrouwde stekkie, achter de microfoon. Hierbij werd hij opnieuw geflankeerd door Piet JR. bekend van o.a. Gipsy Maffia, die de rappartij voor zijn rekening heeft genomen. Deze sensuele, zwoele en goed dansbare plaat waarvoor Femke Reuvers de Nederlandse tekst produceerde, komt via Nationale Artiesten Parade op de platenmarkt. Krijg ook ‘Warme Handen’ door de track via de streamingdiensten of downloadshop tot je te laten komen!