Harm Wolters weer op de buhne!

Harm Wolters heeft vandaag voor het eerst na zijn hart operatie weer opgetreden met Ancora. Een zichtbaar geëmotioneerde Harm bedankte iedereen voor alle mooie cadeau’s en voor hun aanwezigheid en support!

Het optreden was bij zijn kringloopwinkel, waar hij vanwege zijn gezondheid afscheid van moet nemen.

Harm;

MET PIJN IN MIJN HART.
Lieve vrienden en vriendinnen
3 maart aanstaande zal een bijzondere dag worden voor mij.
Ik had al aangekondigd dat we deze datum het 1 jarig bestaan van onze Kringloop zouden vieren, dat gaan we ook zeker doen met alles erop en eraan.
Maar met pijn in mijn hart wil ik jullie ook laten weten dat dit voor mij de laatste dag is dat ik hier aanwezig ben als eigenaar.
In goed overleg met mijn vrouw Auktje Wolters en mijn kinderen heb ik besloten het rustige aan te gaan doen ivm mijn gezondheid.
Graag wil ik de komende tijd gebruiken om mij voor 100% te herstellen van mijn Hartoperatie.
Gelukkig zal kringloopwinkel de Snuffelgans blijven bestaan en heb ik 2 geweldige ambitieuze vrienden gevonden uit Coevorden die de winkel verder gaan runnen. De gebroeders Appie & Rashid Ali waar ik zeer veel vertrouwen in heb zullen met hun visie de snuffelgans nog meer laten stralen dan voorheen.
Wij hopen dan ook dat jullie allen deze dag zullen komen naar onze winkel om dit afscheid en nieuw begin met ons te vieren.
Deze dag treden Belinda Kinnaer en Ancora op en krijgen we bezoek van Frank en Rogier van het SBS programma Paleis voor een Prikkie.
Graag tot 3 Maart👍
Liefs Harm