GUUS MEEUWIS VIERT HET ONGELUKSGETAL 13

Deze zomer staat Guus voor alweer het 13e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion met zijn Groots met een zachte G concerten! Waar luchtvaartmaatschappijen, wolkenkrabbers en bijgelovigen het getal 13 het liefst overslaan, gaat Guus deze 13e editie juist extra in het zonnetje zetten:

“Uit alles is iets positiefs te halen! Dus vieren wij deze 13e editie. Om het tegendeel te bewijzen of gewoon omdat het kan! Maar bovenal om onze zegeningen te tellen dat we dit feestje al 13 jaar mogen geven. De shows zullen van begin tot einde in het teken staan van Geluk. 100% glimlach garantie. We hebben een decor waar je zielsgelukkig van wordt, een setlijst met enkel liedjes rond het thema Geluk en zelfs de gastartiesten zijn er op uitgekozen.” legt Guus uit.
Kaarten voor deze ‘Geluk met een zachte G’ concerten, zoals Guus ze al noemt, zijn verkrijgbaar via onderstaande;

https://www.ticketmaster.nl/artist/guus-meeuwis-groots-met-een-zachte-g-2018-tickets/945230?brand=nl_groots2018&camefrom=groots2018_modestus_websiteguus