GERRIT HAVERMAN & FRITS V.D. VORST FT. PIET JR.

De wiegjes van zowel Gerrit Haverman als die van Frits van der Vorst stonden in de jaren tachtig in de Overijsselse Hanzestad Deventer. Gerrit heeft al een hele reeks singles op zijn naam staan. Reeds in 2004 al lanceerde hij zijn debuutsingle ‘Kom Ik Neem Je Mee’ dat een jaar later gevolgd werd door het album ‘Als Ik In Jouw Ogen Kijk’.

 

Ondernemer Frits v.d. Vorst is vader van 3 kids, zit op de vrachtwagen en staat sinds 2016 in de spotlights als zanger met als resultaat de singles ‘Alleen Maar Jij’ en ‘Jelena’. Deze beide in Raalte woonachtige volkszangers hebben zoals dat zo mooi heet, de krachten gebundeld voor de single ‘Hey DJ’ uitgebracht door Nationale Artiesten Parade.

Femke Reuvers zorgde voor de tekstbewerking van deze cover waaraan Piet JR. (Pieter Spijkerman), zijn bijdrage levert als rapper. Drie heren claimen die één mooie dame en weten stuk voor stuk zeker dat ze voor hem gaat kiezen. Deze energieke en trendy meezinger, geproduceerd en opgenomen in The Boom! Music studio in Breda, zou wel eens een geweldig schot in de roos kunnen zijn nu de lente en straks de zomer zich gaan aandienen. Rest nog één vraag: met wie gaat het meisje in dit verhaal uiteindelijk naar huis? Luister vanaf 21 maart naar ‘Hey DJ’ via de bekende streamingsites of haal ‘m binnen via de erkende downloadkanalen!