FeestBeesten doet Westervoort schudden op zijn grondvesten

Het werd aangekondigd als ‘ Het gezelligste feest van het jaar’ en binnen een maand was het al uitverkocht. In een volgepakt Zalencentrum Wieleman in Westervoort is afgelopen vrijdag een ongekend feest gevierd door ruim 1.200 bezoekers tijdens de eerste editie van FeestBeesten Indoor Festival.

 

Organisatoren Michael en Joey Hartkamp spreken van een groot succes ‘Wij zijn vooral erg trots op de gemoedelijke en gezellige sfeer tijdens FeestBeesten. Alle bezoekers komen met een doel en dat is een geweldig gezellige avond te beleven. Dat dat nu al 7 keer is gelukt daar zijn wij erg trots op!’

De bezoekers werden getrakteerd op optredens van onder andere Jannes, Django Wagner, Joey Hartkamp, Jeffrey Heesen en Snollebollekes. De climax van de avond was in handen van afsluiter DJ Paul Elstak die met zijn bekende hits zorgde voor de perfecte afsluiting van de eerste Indoor Festival editie van FeestBeesten.

Inmiddels is de volgende editie bekend gemaakt. Op vrijdag 8 september vind er wederom een Indoor Festival plaats in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. De openbare kaartverkoop start officieel op maandag 26 maart om 10.00 uur via www.feestbeestenparty.nl