Debuutsingle voor Monique Rappa

Wie enkele jaren geleden zou hebben gezegd dat Monique Rappa , jazz zangeres in hart en nieren, een Nederlandstalige single zou gaan uitbrengen werd als ongeloofwaardig beschouwd. Echter door toeval en een samenwerking met Clous van Mechelen, o.a. bekend van de hits va Tol Hansse, is het er toch van gekomen.

“Ik draai er niet omheen” is de titel van de debuutsingle van deze Noord Hollandse zangeres. De komende weken zal deze sympathieke zangeres ter promotie te horen zijn op vele zenders en zal ze haar plannen voor de komende maanden zeker ter sprake brengen. “Ik draai er niet omheen” is vanaf heden verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaak – te downloaden en te streamen en natuurlijk aan te vragen bij je favoriete radiozender. Monique Rappa we zullen nog veel van haar horen.