Bennie Peters komt met nieuwe singel “Laat me”

Bennie Peters, geboren op 24-10-1976 te Veenendaal en woonachtig in Emmen, komt met zijn nieuwe singel “Laat me”. Zoals de titel al laat vermoeden is het is een cover van de legendarische Ramses Shaffy die het nummer in 1978 heeft uitgebracht.

Het nummer “Laat me” is voor Bennie Peters autobiografisch.
Na een loodzware tijd, waarin Bennie Peters afscheid moest nemen van zijn vrouw en achterbleef met twee kinderen, kwam er veel op hem af wat hij alleen moest oplossen. En soms werd de goedbedoelde hulp van familie en vrienden hem net iets teveel. Daar bovenop de afgunst en jaloezie die dit wereldje met zich mee brengt, is de gedachte van Bennie Peters dan ook; Laat me, laat me mijn eigen gang maar gaan.

Als kind had Bennie Peters epilepsie, en als remedie zong hij altijd onder de douche.
En met zingen is hij nooit meer gestopt.
Na het overlijden van zijn vrouw heeft hij zich volledig op de kinderen en het zingen gestort en heeft hij samen met Peter van der Veen verscheidende nummers uitgebracht, waaronder een aantal covers maar ook zelf geschreven werk oa ; “Sandy”(2014), ‘Lang leven de kroegen”(2015) “Naam in de sterren”(2016), “Waar ik van hou” (2016), “Er schijnt een ster”(2017) “Michaela” (2017), “Big train from Memphis”(2017) “You never walk alone”(2017) Zijn laatste nummer “Liefs uit Londen” is afgelopen Januari uitgekomen. Peter van der Veen is naast zijn werk als producer inmiddels ook zijn maatje geworden en samen gaan ze nog veel meer moois maken en uitbrengen, maar eerst het mooie nummer “Laat me”.