Albumpresentatie Niemand Zo Lief van Hans Steiger

Op 3 juni 2018 wordt het album Niemand Zo Lief van Hans Steiger gepresenteerd. Het album Niemand Zo Lief is het debuutalbum van de Haarlemse zanger. Het album bevat 14 nummers, waaronder nog nooit eerder uitgebrachte stukken en 2 bonus tracks.

Op 3 juni 2018 wordt het album Niemand Zo Lief van Hans Steiger gepresenteerd. Het album Niemand Zo Lief is het debuutalbum van de Haarlemse zanger en bevat 13 nummers, waaronder nog nooit eerder uitgebrachte stukken en 2 bonus tracks.
De bezoekers van dit muziek evenement worden naast een optreden van Hans zelf getrakteerd op optredens van vele collega artiesten waaronder: Willem Barth, Frank Verkooyen, Rob Zorn, Theodoor, Rocky Pauw, John Eeltink, Ramon Koning, Rick van Egmond en DJ Dirty Kev. Ook dit jaar is weer gekozen voor Het Wapen van Kennemerland, die na de verbouwing nog meer plaats biedt aan de bezoekers. Kortom, een ideale locatie met meer dan prima voorzieningen.