Zoey Ivory, Miss Nederland 2016 en winnares Dance Dance Dance, gaat schrijven!

Zoey Ivory, Miss Nederland 2016 en winnares van de derde editie van het immens populaire RTL4 programma Dance Dance Dance, heeft een verborgen talent: schrijven!

Dat Zoey, naast dansen, verzot is op lezen en schrijven wisten maar weinig mensen. Maar daar komt nu verandering in.
Want vanaf maart is Zoey één van de vaste columnisten van 100%NL Magazine.

Het magazine is een blad voor mensen die positief en actief in het leven staan en bevat amusement, reisverhalen, mode, culinaire artikelen en humor. Enkele kernwaarden van het blad zijn sympathiek, sociaal, toegankelijk en vrolijk. Waarden waar Zoey zich helemaal bij thuis voelt.

Naast collega columnisten Tanja Jess en Jan Dulles zal Zoey de lezer in iedere uitgave een kijkje geven in haar dagelijks leven en ze meenemen in haar avonturen; wat heeft het jaar als Miss Nederland haar geleerd, wat hebben de maanden bikkelen bij Dance Dance Dance met haar gedaan en hoe staat ze als jonge vrouw in het leven?

Zoey over haar nieuwe job als columnist: “Van kleins af aan schreef ik altijd al verhalen en kon ik twee boeken per dag lezen, terwijl andere kinderen liever gingen zwemmen in hun vrije tijd. Om nu columnist voor 100%NL Magazine te mogen zijn, is echt een droom die uitkomt.
Een magazine voor iedereen, waar mijn positiviteit en grote dosis zelfspot goed tot zijn recht zullen komen en waar ik hopelijk heel wat mensen zal kunnen inspireren en een lach kan bezorgen”.

Vanaf 01 maart is de eerste column van Zoey in 100%NL Magazine te lezen.

www.100pmagazine.nl