TOMMIE CHRISTIAAN LANCEERT NIEUWE SINGLE: ‘JIJ WEET NIET HALF’

Zanger Tommie Christiaan, meest bekend van zijn musicalrollen en deelname aan Beste Zangers 2017, lanceert zijn nieuwe single ‘Jij Weet Niet Half’. Deze uptempo song is de tweede single van zijn debuut-EP ‘Zoveel Liefde’, die op 16 maart verschijnt.
Afgelopen zomer gooide Tommie hoge ogen met zijn vertolkingen van bekende nummers van anderen in het tv-programma Beste Zangers op NPO 1. Sinds een paar maanden werkt Tommie aan nieuw, eigen repertoire. De single ‘Jij Weet Niet Half’ is de opvolger van ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’, de eerste single van zijn nog te verschijnen EP. De bijbehorende videoclip voor ‘Jij Weet Niet Half’ komt uit op 9 februari a.s.
Over Tommie
Tommie Christiaan (31) groeide op in Alkmaar en is bij een groot publiek bekend geworden door zijn hoofdrol in de musical Zorro en het voorafgaande tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’. Verder was hij te zien in onder meer Grease en HAIR en dit seizoen als Emilio Estefan in ‘On Your Feet!’. In de afgelopen jaren hebben honderdduizenden theaterbezoekers een musical bezocht waarin Tommie schitterde en vorig jaar hebben miljoenen tv-kijkers genoten van zijn zangkunsten bij Beste Zangers. De nummers van Tommie zijn tot nu toe meer dan 13 miljoen keer gestreamd: ruim 1 miljoen plays op Spotify, bijna 6 miljoen views op Facebook en 6,5 miljoen views op YouTube.
De single ‘Jij Weet Niet Half’ is een productie van de Future Presidents en werd geschreven door Karel Schepers. De single is uitgebracht door MBass Records en is wereldwijd beschikbaar via alle gangbare download- en streamingdiensten waaronder Spotify, iTunes & Apple Music, Google Play, YouTube, e.v.a.
Spotify: http://spoti.fi/2nEiwjr
www.tommiechristiaan.nl