DE STRING DIE JIJ DRAAGT CARNAVAL SINGLE VAN KEVIN SMIT

Tijdens zijn RADIONL programma ‘Oost West, Thuis Best’ zong Kevin altijd een schuine variant mee van Wimmie Bouma zijn single ‘De ring die jij draagt’.  Met een gesprek met zanger Jan Smit in het achterhoofd die Kevin vertelde ‘Gebruik gerust je fantasie met het schrijven van teksten’ en aangemoedigd door enkele luisteraars gaf Kevin de melodie een nieuwe tekst.

 

Zijn fantasie heeft Kevin absoluut gebruikt in de nieuwe feest single ‘De string die jij draagt’!
Presentator/zanger/entertainer Kevin benadrukt: “deze single is natuurlijk niet autobiografisch, het is een feestelijk liedje met een enorme knipoog en een hoog meebrul gehalte op een overheerlijke beat van een bekend nummer. Ik kan me voorstellen dat dit liedje tijdens de carnaval gedraaid wordt, maar na de carnavalsperiode ook op feestjes en partijen”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=uJTjYN53yak&app=desktop