Nieuwe single New Timeless.

‘Zo’n mooie vrouw’ is de nieuwe single van New Timeless. Dit is in navolging van ‘Ik draai er niet omheen’. Wat voor stijl beide singles hebben, kan het duo niet precies vertellen.

“We wilden ons juist een beetje gaan onderscheiden. Daarvoor hoef je niet in een tropisch shirt te gaan lopen of op te treden met Braziliaanse dames”, grapt Marcel Bogarde die samen met Erik Jacott New Timeless vormt. De muziek moet het doen. Producer Justin Pieplenbosch wilde iets maken wat typisch Timeless is en het Zuid-Amerikaanse heeft. Het past daarom nog steeds het Motown-repertoire van het duo, maar wel met een Nederlandse tekst. “Ik kan je niet vertellen wat voor stijl het precies is”, aldus Marcel.
Wat wel duidelijk is, is dat het nummer aansluit bij de eerste Nederlandstalige single van New Timeless ‘Ik draai er niet omheen’ (2017). De reacties op die single leiden tot een opvolger. Marcel: “We hadden eigenlijk niet gedacht dat de vorige single zo’n leuke impact zou hebben. Helemaal te gek hoe de radiostations de single draaiden en de reactie van de mensen is, als we ‘m doen, altijd gewoon buitengewoon super. Vandaar dat we met Justin door wilden gaan op dit level.”